Aktuella utbildningar

Recensioner

Joakim. samordnare

Gav flera nya vinklar på kända frågeställningar

Elin Fredriksson

Kursen hade ett gedigert kursmaterial, kursledaren hade glimten i ögat och jag kom därifrån med många nya kunskaper :) Är såå nöjd!

Jörgen Bjöörn Kommentar:
Stort tack Elin!
Kursdeltagare

Superbra och konkret kurs som ger utförlig praktisk kunskap att ta med sig tillbaka i sitt arbete! Väldigt bra att få öva på de olika beståndsdelarna mellan varven.

Utbildning och personlig utveckling för yrkesverksamma

Alla utbildningar på en plats

På utbildning.se har vi samlat närmare 8 000 utbildningar från cirka 300 utbildningsföretag. Vi är idag Sveriges största söktjänst för kompetensutveckling och vårt mål är att hjälpa dig att hitta en utbildning som passar just dina eller dina anställdas behov.

Vi vet att det kan vara både förvirrande och svårt att hitta rätt utbildning i och med det stora utbudet av leverantörer på utbildningsmarknaden. Vårt koncept är att samla kurser tematiskt så att våra användare snabbt och enkelt kan hitta rätt utbildningsområde samt jämföra priser och innehåll. För oss är det viktigt med användarvänlighet och vi vill att våra besökare ska få den absolut nödvändigaste informationen presenterad på en väldigt kort tid.

På utbildning.se kan du söka bland de mest professionella och kompetenta utbildningsanordnarna och hitta precis den kompetens som passar dina önskemål och behov.

Vidareutbildning är nödvändigt i ett företag

Vi vet att vidareutbildning är viktigt för alla typer av organisationer. Inom alla yrkesområden behöver vi anpassa oss till ny teknik, utrustning och sättet vi kommunicerar. En kontinuerlig satsning på medarbetarnas kompetens är idag ett krav för att följa med i den utvecklingen.

Utbildning är dock inte bara viktigt för organisationen. Enskilda anställda behöver också personlig utveckling och en fortlöpande utbildning, vilket är fördelaktigt både för arbetsplatsen och för den anställdes konkurrenskraft. utbildning.se är delvis ett resultat av trenden att personer i näringslivet har börjat ta allt större ansvar för sin egen kompetensutveckling.

Hittar du inte det du letar efter?

Tycker du att utbildning.se saknar en relevant leverantör av vidareutbildning? Ta gärna kontakt med oss! Vårt uppdrag är att erbjuda en så komplett söktjänst som möjligt, och det är därmed viktigt för oss att alla relevanta typer av fortbildning listas i vår databas.

Med vänliga hälsningar, 
Teamet bakom utbildning.se

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Logga in